06 – 22 85 08 55 info@westfrieseuitdaging.nl

Westfriese Beursvloer

De Westfriese Beursvloer is een jaarlijks, goed bezocht, maatschappelijk evenement dat al sinds 2010 wordt georganiseerd door Vrijwilligerspunt in samenwerking met de Westfriese Uitdaging. Op deze beursvloer krijgen maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs.

In één uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf.

In negen jaar Westfriese Beursvloer zijn al meer dan 1150 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van ca. 900.000 euro. Daar wordt Westfriesland mooier van!

Op 28 november a.s. vindt de Westfriese Beursvloer plaats bij Schouwburg Het Park

Westerdijk 3
1621LE Hoorn

Aanvang 16.00 uur, start handelen om 16.15 uur

Voorafgaand aan de Westfriese Beursvloer (vanaf 15.00 uur) organiseert MVO Westfriesland een interessante bijeenkomst voor maatschappelijk betrokken ondernemers. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Bent u er ook bij op 28 november?
Aanmelden kan via onderstaande buttons

Aanmelden bedrijvenAanmelden maatschappelijke organisaties

Deze bedrijven zijn in ieder geval aanwezig op 28 november

Deze maatschappelijke organisaties hebben zich reeds aangemeld

De vragen en het aanbod volgen op korte termijn