06 – 22 85 08 55 info@westfrieseuitdaging.nl

Hét Postkantoor zoekt LED Schermen voor narrowcasting

19-04-2021SpullenbankVraagOpen
Theater Hét Postkantoor is gevestigd in het oude postkantoor van Bovenkarspel. Vanaf september gaat het theater haar negende seizoen in. Door corona is het afgelopen theaterseizoen en het einde van seizoen 2019/2020 behoorlijk in het water gevallen, maar er is goede hoop dat we in september weer met een mooi seizoen kunnen starten (en hopelijk voor die tijd op kleinere schaal al weer wat mogen organiseren).

Ondanks dit, zitten we hier bij Het Postkantoor ook niet stil. Los van het blijven verplaatsen van voorstellingen en de voorbereidingen voor een nieuw (jubileum!)seizoen, is onlangs een aanvraag ingediend bij het Kickstart Cultuurfonds om te kunnen investeren in een nieuw op te zetten narrowcasting systeem. Die aanvraag is gedeeltelijk gehonoreerd, wat ons de ruimte geeft om in ieder geval de juiste mediaplayers en een aantal goede buitenschermen aan te schaffen (ter vervanging van de posterlijsten die nu op de sterrenwand bij de entree hangen).

Om de narrowcasting compleet te maken, zijn we op zoek naar goeie LED-schermen voor binnen. Op twee of drie plekken willen we schermen ophangen:

  • achter de balie,

  • boven de toegangsdeuren naar de zaal

  • of in een andere hoek van de hal).

    Het liefst met HDMI aansluiting ivm de mediaplayer die eraan gekoppeld moet worden.


Welk bedrijf heeft wellicht schermen over of kan ze gerefurbished aanbieden?