06 – 22 85 08 55 info@westfrieseuitdaging.nl

Dierenweide de Zoete Inval in Hoorn zoekt handige klushanden

26-03-2021ExpertbankVraagOpen
Onze vraag: Stichting Dierenweide de Zoete Inval heeft een grote opknapbeurt nodig. De dierenweide ligt in de wijk Kersenboogerd en is toegankelijk voor bewoners, jong en oud. De Dierenweide is recent getroffen door voorjaarsstorm en daarmee is het dak van de stal gewaaid, en het hekwerk is op bepaalde punten gevaarlijk geworden voor mens en dier. Met eigen vrijwilligers hebben we geprobeerd dit provisorisch te repareren, maar de kennis en kunde ontbreekt ons om dit goed op te pakken.

Graag willen wij het een plek laten zijn waar bij iedereen een glimlach op het gezicht komt door de dieren die er zijn. En waar het veilig is voor kind en dier. Deze dierenweide in echt in dienst voor de omgeving en de mensen die hulp nodig hebben.

Waar we echt hulp en een vraag in hebben is het hekwerk, bestrating en huisvesting voor de dieren en een overkapping voor de mensen/kinderen waar workshops gegeven kunnen worden.

Bv afgelopen 6 maart werd op de stormachtige zaterdag 2 lammetjes geboren en dezelfde dag vloog het dak eraf. Dat dak zit er geïmproviseerd er weer op. Het hekwerk heeft gevaarlijke punten waar kinderen en dieren zich aan kunnen openhalen. Enz.....