06 – 22 85 08 55 info@westfrieseuitdaging.nl

Vogelvrienden zoeken opslagruimte voor tentoonstellingsmateriaal

16-06-2020MatchgroepVraagOpen
Als Vogelvereniging Streker Vogelvrienden zitten we met probleem. Wij hadden als vereniging jarenlang een kleine opslagloods voor tentoonstellingsmaterialen achter Café de Paus te Lutjebroek. Omdat die (eindelijk) hun parkeer terrein gaan uitbreiden moest de opslag weg. Wij hebben echter alleen een tijdelijke opslag tot 1 september kunnen vinden ondanks het netwerk van onze vereniging en van Café de Paus.

Concreet zijn wij op zoek naar opslag/oude zeecontainer van 40ft (20ft is te klein volgens onze materiaalman). We zoeken dus opslagruimte van ca. 25-30m2 of om een plaats om een container of zoiets neer te zetten. Liefst zo dicht mogelijk bij Café de Paus i.v.m. transport tijdens onze jaarlijkse tentoonstelling. Aangezien veel leden van onze vereniging senioren zijn is het lastig om materialen te verslepen.
We komen 1 x per jaar om het grootste deel van de materialen op te halen voor onze expositie in november. Dat zijn grote materialen, het is dus handig als we met een auto met aanhanger dicht bij kunnen komen om in te laden. Ca. 10 x per jaar komen we langs om kleine materialen voor vogelmarkten of andere clubgerelateerde activiteiten.

Een locatie in de SED gemeenten heeft onze voorkeur, gezien de oorsprong van de club, maar mocht het binnen een redelijke straal rond Lutjebroek zijn, houden we ons natuurlijk zeer aanbevolen.