06 – 22 85 08 55 info@westfrieseuitdaging.nl

Westfriese Beursvloer 25 november naar voorjaar 2022

Westfriese Beursvloer 25 november naar voorjaar 2022

Tot onze grote spijt zijn wij toch genoodzaakt de Westfriese Beursvloer van 25 november a.s. te verplaatsen naar het voorjaar van 2022.

Hoewel we voortvarend en vol enthousiasme onze beursvloer hebben omgezet naar een variant waarbij we binnen de coronarichtlijnen vallen, haalt de realiteit ons in. Op onze uitnodiging die we recent verstuurden, kregen we reacties van deelnemers die toch afzien van deelname omdat zij zich niet prettig voelen om nu een evenement te bezoeken. Dit tezamen met de oplopende besmettingscijfers, vollopende testcapaciteit en geen zicht op verbetering heeft ons doen besluiten de beursvloer voor nu af te blazen.

De komende maand is matchmaand!

De afgelopen weken hebben we van de 60 organisaties en 45 bedrijven die zouden meedoen veel mooie vragen en aanbiedingen gekregen. En, we hebben nu al kunnen zien dat er mogelijke matches zijn. Daarom gaan we ons de komende tijd inzetten om, waar mogelijk, vraag en aanbod samen te brengen.

We hopen je het voorjaar te mogen ontmoeten op de Westfriese Beursvloer. Blijf gezond en we houden je uiteraard op de hoogte van een nieuwe datum.

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *