06 – 17 91 08 35 info@westfrieseuitdaging.nl

Vrijwilliger gezocht: administratieve duizendpoot!

Vrijwilliger gezocht: administratieve duizendpoot!

SAMENVATTING

Kun jij het verslag & actielijst maken van de verschillende overleggen? Ben jij een administratieve duizendpoot? Wees dan van harte welkom bij ons Team!

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De Westfriese Uitdaging is een ondernemende, dynamische stichting werkzaam door heel Westfriesland. We werken nauw samen met het Vrijwilligerspunt WF. Zij inventariseren wat een vereniging of stichting nodig heeft en waar mogelijk zoeken wij er een ondernemer uit de regio bij die dit wil invullen. Per jaar leggen we zo’n 300 van dit soort verbindingen; dit noemen we ‘matches’.

Er is 1 manager (deeltijd) en verder werkt iedereen op vrijwillige basis. Alle 7 gemeentes zijn aangesloten en ook bijna 30 bedrijven uit de regio, je krijgt dus toegang tot een prachtig netwerk op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Uiteraard ben je van harte welkom op onze evenementen. Als je het leuk vindt, kun je hier ook op organisatorisch vlak je steentje bijdragen. Gemiddeld zijn er 12 overleggen per jaar (met het bedrijfsleven of het bestuur). Daarbij zorg je voor de verslaglegging (notulen) en actiepuntenlijst. In overleg kunnen we je werkzaamheden uitbreiden, wat er bij jou past.

Samen maken we Westfriesland een beetje mooier.

Interesse of heb je vragen? Neem dan contact op met Wendy Spil (06-17910835  of wendy@westfrieseuitdaging.nl)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *