06 – 17 91 08 35 info@westfrieseuitdaging.nl

Realiseer de droom van jouw vereniging: Westfriese Uitdaging zoekt Uitdaging XL!

Realiseer de droom van jouw vereniging: Westfriese Uitdaging zoekt Uitdaging XL!

De Westfriese Uitdaging gaat met jou de uitdaging aan, want samen bereik je meer.

Voor dit jaar zoekt de Westfriese Uitdaging zich opnieuw naar een Uitdaging XL. Heeft jouw vereniging een klus op de planken liggen? Laat het ons weten. Wellicht kunnen we samen met lokale ondernemers helpen jullie project te realiseren.

Voor wie is Uitdaging XL?

Alle maatschappelijke organisaties zonder winstoogmerk, actief in West-Friesland mogen zich melden. Een belangrijke voorwaarde is wel dat de organisatie zelf ook actief meehelpt en bij het verwezenlijken. We nemen het project niet volledig uit handen, samen bereiken we meer.

Wat zoeken we?

Voor Uitdaging XL zijn wij op zoek naar een grote klus welke in ongeveer een week te doen is. Met gesloten beurs en tegen gereduceerde tarieven zorgen wij dat jullie klus gerealiseerd wordt. Heeft je organisatie een grote klus waar je hulp bij kunt gebruiken? Hebben jullie behoefte aan spullen, materialen, handjes én kennis? Meld je dan nu aan! Uit alle inzendingen kiest de matchgroep van de Westfriese Uitdaging één project uit dat we met behulp van de organisatie zelf en het netwerk van betrokken ondernemers, gaan realiseren voor de zomer 2019.

Aanmelden

Het aanmelden van een project kan tot eind maart via https://westfrieseuitdaging.nl/vraag-aanbod/aanvraag-indienen/

Wie weet wordt jullie droom dit jaar nog werkelijkheid!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *