06 – 22 85 08 55 info@westfrieseuitdaging.nl

Wat kan ik als bedrijf doen?

Doe mee praktisch:
Als bedrijf heeft u de kans om uw maatschappelijke betrokkenheid op een praktische en voor u passende manier vorm te geven. Bij de Westfriese Uitdaging komen heel concrete vragen binnen waarvoor we kennis, tijd, materialen en expertise vragen. Als bedrijf kunt u zich aanmelden, zodat wij weten dat we u mogen uitdagen als we een vraagstuk hebben dat bij u past. Stuur ons graag een mail om u aan te melden als bedrijf dat wij mogen uitdagen.

U kunt hiermee mogelijk imagodoelen bereiken of u kunt uw inbreng gebruiken voor het bevorderen van de interne teamspirit. Ook is het een kans om het contact met de directe omgeving te versterken. Een samenwerking die leidt tot een betrokken buur(t).

Als bedrijf kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan een specifiek project. U kunt founder worden of kennis/kunde of extra handjes bieden. Maar u kunt ook overtollig materiaal via de Spullenbank aanbieden of als jonge hond of oude rot deelnemen in de Matchgroep.

Doe mee financieel:
Ondersteun de Westfriese Uitdaging zodat zij haar bemiddelingswerk kan uitbreiden. Zo maken wij samen Westfriesland een beetje mooier. Voor 1500,- per jaar wordt u onze ‘vriend’ en krijgt u vermelding op onze site, ons magazine en tijdens onze evenementen.

Interesse? Bel onze manager Renate van der Laan op 06-2280855 of mail renate@westfrieseuitdaging.nl

 

 

 

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Renate van der Laan 0622 – 85 08 55 of per mail.