Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Wij zoeken kantoormeubelen en bureaustoelen, tafels en stoelen om een cursus te geven

Omschrijving

Nadat we vorige jaar alles hebben weggegeven ivm inkrimping zoeken we nu weer kantoorspullen omdat we weer aan het groeien zijn.
Tafels om aan te werken en bureaustoelen. Liefst tafels waar je een rondje van kan maken om een cursus te geven en stoelen daarbij.
Een grote kantoorkast en lage kastjes.

Match informatie

Aanvraagdatum 09-11-2017
AanvragerRCO de Hoofdzaak
AanbiederHeddes Bouw en Ontwikkeling

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie RCO de Hoofdzaak
Missie van de organisatie Wij zijn een vrijwilligersorganisatie, waar mensen met een psychische kwetsbaarheid met hun kracht aan het werk te gaan, doormiddel van herstelcursussen, cursussen om te leren je eigen ervaring in te zetten, zelfhulpgroepen, ondernemen met ervaring. Je helpt jezelf door anderen te helpen.Krachtig aan herstel!!
Vraag Wij zoeken kantoormeubelen en bureaustoelen, tafels en stoelen om een cursus te geven
Uw vraag Nadat we vorige jaar alles hebben weggegeven ivm inkrimping zoeken we nu weer kantoorspullen omdat we weer aan het groeien zijn.Tafels om aan te werken en bureaustoelen. Liefst tafels waar je een rondje van kan maken om een cursus te geven en stoelen daarbij.Een grote kantoorkast en lage kastjes.
Op welke doelgroep(en) richt u zich? Wij bieden hulp aan voor alle mensen in Westfriesland met een psychische kwetsbaarheid.
Hoeveel leden/bezoekers heeft u? 12 leden, 20 bezoekers