Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: afgewezen-doorverwezen

Het realiseren van een nieuw clubhuis

Omschrijving

WFHC Spire is hoognodig toe aan een nieuw clubhuis. Het huidige clubhuis is in slechte staat en geeft niet de uitstraling die wij willen. Het realiseren van een clubhuis is een meerjarenplan, waarvan de verwachte start van de bouw in 2018 of 2019 zal zijn. Momenteel hebben we een schets van het clubhuis, gebaseerd op het programma van eisen van het bestuurd. Nu zoeken we een aannemer of bouwkundig tekenaar die de schetsen kan omzetten in detail tekening, en die ons kan begeleiden in de offerte aanvraag. Het seizoen 2017-2018 zal in het teken staan van de mogelijkheden voor financiering.
Voor nu zoeken we kennis en expertise.
Voor de komende jaren zoeken we middelen en materialen en mankracht.

Match informatie

Aanvraagdatum 21-06-2017
AanvragerWFHC Spire

Extra gegevens

Naam organisatie WFHC Spire
Missie van de organisatie WFHC Spire is een hockeyclub gevestigd in Hoogwoud. De hockeyclub heeft ongeveer 190 leden. De missie is de leden in staat stellen om te kunnen hockeyen.
Telefoonnummer 0612504864
E-mailadres susanstarren@hotmail.com
Vraag Het realiseren van een nieuw clubhuis
Uw vraag WFHC Spire is hoognodig toe aan een nieuw clubhuis. Het huidige clubhuis is in slechte staat en geeft niet de uitstraling die wij willen. Het realiseren van een clubhuis is een meerjarenplan, waarvan de verwachte start van de bouw in 2018 of 2019 zal zijn. Momenteel hebben we een schets van het clubhuis, gebaseerd op het programma van eisen van het bestuurd. Nu zoeken we een aannemer of bouwkundig tekenaar die de schetsen ka omzetten in detail tekening, en die ons kan begeleiden in de offerte aanvraag. Het seizoen 2017-2018 zal in het teken staan van de mogelijkheden voor financiering. Voor nu zoeken we kennis en expertise.Voor de komende jaren zoeken we middelen en materialen en mankracht.
Op welke doelgroep(en) richt u zich? Het te realiseren nieuwe clubhuis zal gebruikt worden door WFHC Spire, Beachvolleybalclub Reflection en De Woudklappers. De leden van deze verenigingen zullen blij zijn met het nieuwe clubhuis. De kantine wordt groter, de douches en kleedruimtes kunnen gebruikt worden na de wedstrijden.
Hoeveel leden/bezoekers heeft u? 190
Andere betrokken organisaties WFHC Spire zal gaan samenwerken met de beachvolleybal vereniging en de Woudklappers. De plannen zijn nu in een beginfase en samenwerking dient gezocht te worden met gemeente.