Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

Gevraagd: een kleine koelkast!

Omschrijving

In ons dorpshuis hebben wij een kleine koelkast onder de bar. Deze wordt momenteel gebruikt voor het koel houden van diverse dranken en producten. Echter is kortgeleden de koelkast kapot gegaan en niet meer te vervangen. In verband met de steeds regulerende lokale overheden willen wij graag een beroep doen op uw organisatie. Een koelkast met maximale maten van hoogte 900mm x breedte 570mm x diepte 700mm.

Match informatie

Aanvraagdatum 09-11-2017
AanvragerJongerenvereniging Argos

Extra gegevens

Naam organisatie Jongerenvereniging Argos
Missie van de organisatie Wij zijn de enige jongeren vereniging in het dorp. Wij merken als bestuur dat deze vereniging voor de jeugd in de Weere een toegevoegde waarden heeft. Wij zijn er voor de jeugd om leuke en ook leerzame activiteiten met hun te ondernemen. Wij zijn hard aan het werk om voor elke (jeugd) doelgroep in ons dorp iets te organiseren. Wat af en toe een uitdaging is.De doelen van de vereniging zijn in het kort de de jongeren van de kleine gemeenschap te stimuleren en te motiveren om te ondernemen en hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te vergroten/nemen.
Vraag Gevraagd: een kleine koelkast!
Uw vraag In ons dorpshuis hebben wij een kleine koelkast onder de bar. Deze wordt momenteel gebruikt voor het koel houden van diverse dranken en producten. Echter is kortgeleden de koelkast kapot gegaan en niet meer te vervangen. In verband met de steeds regulerende lokale overheden willen wij graag een beroep doen op uw organisatie. Een koelkast met maximale maten van hoogte 900mm x breedte 570mm x diepte 700mm.
Op welke doelgroep(en) richt u zich? De organisatie richt zich op jongeren van verschillende leeftijdscategorieën. Zo hebben wij evenementen voor jongeren van 12-16 jaar, 16-18 jaar, 18 en ouder en alle leeftijden.
Hoeveel leden/bezoekers heeft u? Afhankelijk van het evenement. 1-250
Andere betrokken organisaties Als jongerenverenging zijn wij verantwoordelijk voor de apparatuur en de voorraad. Van deze faciliteiten maken naast ons ook diverse andere verenigingen/stichtingen gebruik. Dit actief zijn in het dorpshuis (Theresiahuis).