Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Walbeschoeiing rond onze visvijver.

Omschrijving

Mijn vraag als penningmeester, is altijd penningen, daarnaast mankracht, dit project vraagt kennis daadkracht maar zeker ook now how.

Onze vis put is vrij toegankelijk voor iedereen, behalve voor honden lopen, dit i.v.m. hondenpoep. Door dat er voor de jeugd nu 3 nieuwe visvijvers zijn gegraven en daaromheen hoge en brede dijken, daar kan en mag men gewoon op wandelen. Zelfs kan men dan als je geluk hebt de forellen zien springen.

Vissen is voor 100% recreatie ,maar ook sport.

Match informatie

Aanvraagdatum 10-05-2017
AanvragerH.S.V. Ons Genoegen Enkhuizen

Extra gegevens

Naam organisatie H.S.V. Ons Genoegen Enkhuizen
Missie van de organisatie Goedendag,Wij zij een vis vereniging met een eigen vis put in de gemeente Enkhuizen.Aan Het Witte Hert 2 Enkhuizen.Wij zijn opgericht in maart 1924.Dit vis water van ongeveer 35000 vierkante meter is uniek voor Noord Holland, mede doordat dit viswater ongeveer 20 zeer grote meervallen er rondzwemmen maar ook zeer grote karpers, en eigenlijk alle zoetwater vissen. Mijn missie, is nog ongeveer 350 met nieuwe walbeschoeiing te plaatsen, de bestaande is zo slecht dat het aan vervanging nodig is en tevens veilig is voor de jeugd vissers. We beheren het in eigendom, maar het viswater is ingebracht in de lijst van viswateren waar iedereen mag vissen, en ook vrij toegang heeft.
Wat wilt u aanvragen? 350 meter walbeschoeiing rond onze visvijvers
Betreft deze aanvraag een aanvraag XL? ja
Vraag Echt dit project vraagt en schreeuwt om aandacht
Uw vraag Mijn vraag als penningmeester, is altijd penningen, daarnaast mankracht, dit project vraagt kennis daadkracht maar zeker ook now how.
Op welke doelgroep(en) richt u zich? Dit project ligt in de natuur en als het project goed is uitgevoerd gaat dit nog eens 100 jaar mee, en heel veel sportvissers zien dit als een positieve resultaat.Maar zeker ook in de toekomst wandelaars.
Hoeveel leden/bezoekers heeft u? Afgelopen 1 januari op zijn kop af 700
Andere betrokken organisaties Wij hebben al zo ontzettend veel steun gekregen van de Gemeente Enkhuizen , Rabobank, MID WEST Nederland, en Sportvisserij Nederland.Dit project van ons heeft door verkeerd beleid van de vorige besturen geleid tot veel achterstallig onderhoud. Afgelopen jaar 2016 zijn 3 nieuwe jeugd visvijvers gegraven, hier bij hebben wij financieele steun gekregen van boven staande bedrijven en instellingen.