NLdoet; de landelijke vrijwilligersdagen

09 maart 2018

Hele dag


Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 9 en 10 maart 2018 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook!

NLdoet is een mooie gelegenheid om te laten zien dat jullie bedrijf zich inzet voor een leefbare samenleving. Pak met de medewerkers een leuke klus aan! Denk aan het verzorgen van een high tea in een verzorgingshuis of het opknappen van een speeltuin. NLdoet is een goed alternatief voor de traditionele ‘teambuilding’ of een dagje uit.

Wat levert deelname aan NLdoet op?

Meedoen aan NLdoet geeft de samenleving én jullie bedrijf een positieve impuls. Het versterkt lokale relaties en de organisatie geeft een goed voorbeeld. Het kan ook bedrijfsmatig veel opleveren, zoals gemotiveerde medewerkers, blikverruiming, toegang tot nieuwe netwerken en de positieve media-aandacht. Daarnaast is het inspirerend en leuk! Andersom kunnen de maatschappelijke organisaties via jullie hulp doelen realiseren die op eigen kracht niet of moeilijk haalbaar zijn.

Een klus oppakken? Neem contact op met Vrijwilligerspunt. Zij hebben in kaart welke klussen er liggen in de regio. nldoet@vrijwilligerspunt.com of 0229-216499