NL DOET

De coördinatie en inzet van medewerkers van diverse bedrijven ten behoeve van de landelijke collectieve vrijwilligersactie van het Oranje Fonds loopt in West-Friesland via Vrijwilligerspunt.

NL Doet is een groot landelijk evenement dat jaarlijks plaatsvindt. Tijdens NL Doet kunnen verschillende groepen mensen vrijwilligerswerk doen: vrienden, collega’s, bedrijven, scholen; iedereen die in zijn omgeving iets wil aanpakken. Veel gemeenten, politici en ook het koninklijk huis doen mee. Daarmee levert NL Doet een grote bijdrage aan het imago van het vrijwilligerswerk en worden er belangrijke klussen geklaard.

Vrijwilligerspunt daagt Westfriese bedrijven uit om op 11 en/of 12 maart 2016 wensen van ”gewone” mensen in vervulling te laten gaan. Het gaat hierbij om zeer uiteenlopende wensen. Vaak gaat het om kleine dingen die het leven van deze mensen glans geven. Gewoon eens aandacht van andere mensen dan het verplegend personeel, verzet de zinnen en maakt een dag bijzonder. Helemaal als je dan ook nog iets leuks gaat doen.

Wilt u mee helpen? Meld u dan aan bij nldoet@vrijwilligerspunt.com!